Inhoud:

  1. Reanimatie en AED vaardigheden
  2. toepassing van de reanimatie op de Laerdal reanimatie pop.
  3. gebruik van ZOLL trainer AED PLUS

Toelatingseisen:
De deelnemer moet de reanimatietechnieken beheersen. Dit moet aangetoond kunnen worden d.m.v. een reanimatie certificaat of een EHBO-diploma.

De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. Om het certificaat in stand te houden dient u minimaal 1 maal per jaar de cursus te herhalen.
Duur van de cursus : 2 uur

De gezondheid van u en uw werknemers is erg belangrijk, risico’s vermijden of voorkomen is dan van essentieel belang. Daarvoor zijn diverse regels en wetten, zoals u weet, maar soms is het eenvoudig screenen en evalueren al voldoende om hoge kosten te besparen. Een van de gezondheids aspecten is roken, of zo u wil, het stoppen met roken. Hiervoor kunt u door middel van individuele persoonlijke begeleiding met een op maat aangepaste aanpak bij mij terecht. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen via de site of via de telefoon. Ook op het gebied van gezonde voeding en een gezonde leefstijl kan ik u adviseren.

vaten

Tijdens een 2 uur durende voordracht komen diverse gezondheids-aspecten aan bod. Waaronder preventie voor hart en bloedvat problemen.